Jesus Christ Superstar:

Dit project ligt wat de opnamen betreft weer achter ons het is geweldig gegaan er zijn mooie opnames gemaakt en we hebben er allemaal weer van geleerd. Technisch door direct op de casablanca op te nemen werkt echt prachtig je kunt er later mee spelen wat je maar wilt. Bij het opnemen stond Ton zelfs in een hoogwerker, prachtig gezicht!!

Nieuw was ook een camera op de voorste rij, Nico maakte prachtige opnames vanaf dit standpunt en bij de montage zie je hem totaal niet zitten. Jaap hoor je niet maar hij biedt beelden aan waardoor je hem aldoor wel actual wilt laten en dan Einar zit daar lekker boven op het koor maar houdt in het donker alles totaal in de gaten kan je dus altijd op terug vallen.

Wim had de regie en stuurde waar het nodig was en drukte de juiste knoppen in voor actual. Leo neemt de laatste keren het geluid voor zijn rekening, echt een hele aanwinst we hadden wel de spullen maar niet een persoon die dit regelt. Nieuw was ook bij de techniek dat we de versterker met de geluidsboxen hadden opgesteld hierdoor hadden we bij de regie een perfect geluid. Jan, ja?? die misten we, altijd aanwezig bij de projecten maar liet nu verstek gaan was wel even zweten want ik bleef volhouden jan komt nog wel.

Onze gastcameraman Huub Jonker had er ook van genoten. En ikzelf was er ook nog bij maar wat deed ik eigenlijk?? Nou ja dan maar aan het werk als de rest weer op de bank voor de buis zit. Jongens nogmaals bedankt het is prachtig gegaan.

Hans Pronk

   
[ Video Club Hoorn en de Regio | Video club magazine inhoud | H & R Video ABC ]

[ blocqx11 ]