Op 26 oktober houdt onze club een gezamenlijke clubavond met videoclub ‘Streekbeeld’ uit Lutjebroek. De redactie heeft de voorzitter van deze club benaderd om een stukje te schrijven. In onderstaand artikel vertelt hij iets over zijn club, zodat wij tevoren al een beetje met ze kennis kunnen maken.

Videoclub Streekbeeld

Wat voor club is dat? en club met enthousiaste leden die allen een doel voor ogen hebben, namelijk het maken van steeds betere films. 30 mannen en vrouwen die om de 14 dagen bijeenkomen om het door het bestuur samengestelde programma met elkaar te gaan bespreken/uitvoeren. Wij houden DOEavonden met betrekking tot camerakennis, de techniek van het filmen, muziekkeuze bij de film, raadt de maker etc.etc.. Op onze clubavonden luisteren we vooral wat onze leden te vertellen hebben over bijv. montage-ervaring, storingen, aanschaf, ideeën en info`s over nieuwe producten. Dit heet bij ons het vragenkwartiertje.

Videoclub STREEKBEELD bestaat al zo`n 30 jaar en is nog steeds een b(l)oeiende club. De leden doen actief mee om de thema`s van de avonden in te vullen en eenieder is hier van 20.00 uur tot 22.30 uur nauw bij betrokken. Onze gemiddelde bezettingsgraad ligt op 90%. Wij hebben geregeld contact met zustervereniging Heerhugowaard alwaar we jaarlijks een opdracht mee uitvoeren die we gezamenlijk bespreken en beoordelen met een jury.

Ik ben blij dat wij nu met videoclub Hoorn en de Regio op 26 oktober 2005 een bijeenkomst hebben. Ik en uw voorzitter Nordgaard willen de bekende EP-Award graag in stand houden in de vorm van een bijv.STREEKBEELD AWARD. 

26 oktober 2005 gaat iedere club 5 filmpjes van ongeveer 5 minuten vertonen die door een onafhankelijke jury wordt beoordeeld Verder hoop ik dat er voldoende tijd overblijft om met elkaar te praten over dingen betreffende onze mooie hobby.

Allen tot ziens op 26 Oktober 2005 in ons clubgebouw ‘De Paus’ te Lutjebroek
Aanvang 20.00 uur

Koos Besseling

Voorzitter

   
[ Video Club Hoorn en de Regio | Video club magazine inhoud | H & R Video ABC ]

[ blocqx11 ]