[ Video Club Hoorn en de Regio | Video club magazine inhoud | H & R Video ABC ]

Even voorstellen


Hoi clubleden,

Middels dit clubblad wil ik mijzelf nog even voorstellen aan de leden van deze videoclub.  

In november/december jl. ben ik een paar keer op de clubavond geweest om eens te kijken of  het wat voor mij zou zijn en zoals nu bekend is heb ik ook besloten om lid te worden. Het aantal leden is kleiner dan ik had gedacht en allemaal nogal wat ouder dan ik. Ik zou het wel leuk vinden als er ook nog wat 50- bij de club zouden zijn, maar misschien komt dat nog?!

Er is binnen deze videoclub heel veel gebeurd het afgelopen jaar, veel vervelende dingen hebben plaatsgevonden en daar weet ik als nieuwkomer verder natuurlijk niets van. Wel heb ik daardoor even gedacht “waar kom ik terecht?”, maar als dan blijkt dat de leden die er zijn, zeer gemotiveerd zijn om er met elkaar toch een goede, gezellige en zinvolle club van te willen behouden en maken, dan doe ik daar graag aan mee.  

Mijn naam is Ruud Bennis, ook inmiddels wel bekend. Ik woon in Zwaag met mijn vrouw Anja en de kinderen Lisanne van bijna 17 en Melvin van bijna 14 jaar oud. Verschillende leden van de club (de meeste?) werken niet meer volledig voor de kost, maar ik met mijn leeftijd natuurlijk nog wel volop. Dat doe ik in de keuken van het Moederhuis van de Zusters Ursulinen in Bergen, sinds 20 jaar terug. Daardoor heb ik natuurlijk minder tijd om voor de video hobby te gebruiken als anderen van de club, maar daar moet men dan maar genoegen mee nemen.

Toch wil ik wel proberen om de club te helpen met b.v. het invullen van een programma, mee te denken of iets anders wat zich zal voor doen, als de verwachtingen maar niet te hoog zullen zijn. Momenteel is het filmen voor mij een probleem, want mijn camera is niet goed, geeft steeds storing en ik weet nog niet goed of het verstandig is om ‘m te laten repareren of een nieuwe te kopen. Dat wil ik dan in ieder geval niet overhaast doen, dus ik kan even niet overal aan mee doen. Thuis ben ik ook lang bezig geweest met het monteren van een film van vorig jaar, dus ik was tot nu toe evengoed wel met deze hobby bezig en ik wil proberen voor de clubavonden ook iets te maken om te kunnen laten zien.

Ik hoop gewoon dat ik met jullie allemaal gezellige, nuttige avonden kan meemaken, waarbij het video filmen en bewerken centraal staat en ik heb er alle vertrouwen in dat dit zo zal zijn.

We zien elkaar op de woensdagavonden dus.

Gr. Ruud Bennis

  
[ Video Club Hoorn en de Regio | Video club magazine inhoud | H & R Video ABC ]

[ blocqx11 ]